JWOC langdistanse (09/09/2021)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Denizli
Organiser: IOF
Country: Tyrkia
Discipline: Langdistanse
Distance: 3.44 km
Time: 19:20
Kjentes bra ut på morgenjogg i dag. Men med en gang jeg tar i blir det tungt. Merker fra start at dette blir en tung tur i skogen.

Åpner faktisk bra de første postene likevell og er kun sekunder bak bestemann. Så går det galt. Kommer for høyt til 3.post og bommer nesten 2 minutter. Stressa av det og tar for lett på 4.post. Løper alt for langt på stien og tar opp et lite tråkk og blir løpende i lia til posten. Taper godt over 2 min på det strekket og er oppgitt over meg selv. Gir likevell ikke helt opp og tenker at hvis jeg løper er bra løp resten av løypa holder det til en ok plassering. Safe til 6.post. Prøver å presse på til 8.post, men går fryktelig treigt opp bakkene. Løper uten kontroll nedover og tar va for seint. Nye 2 min bom. Også en 20 sek bom på 9.post.

Hadde sett lenge på 11.post og gjennomførte som tenkt. 2 min bak beste strekktid som var venstre over toppen og ned dalen før opp i posten. Trodde det var bra rundt, men litt for langt. Overvurderte bakken man fikk ved å ta posten fra venstre. Bra løping i skrålia de neste postene, men dårlig retning ut av 13.post. På langstrekket tror jeg ikke det hadde så mye å si hvor man løp. Under 1 min bak beste strekktid og tapte nok nesten alt fysisk. Jeg hadde null fart på veien. 21 sek bak beste strekktid til 16.post sier sitt. Nok en gang brukbar sisterunde, bortsett fra 15 sek på 20.post.

Utrolig skuffet i mål. Ender over 8 min bak på en 24.plass. Langdistansen var den jeg hadde sett mest frem til av alle løpene. Jeg hadde lagt ned utrolig mange timer i forberedelse. Derfor veldig kjedelig at den fysiske formen var så dårlig og teknikken enda værre i dag. Trengte noen minutter for selv for å tørke vekk skuffelsen og se fram mot morgendagens stafett.
Show comments (0)
 
JWOC langdistanse (09/09/2021) JWOC langdistanse (09/09/2021)