JWOC stafett (10/09/2021)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Denizli
Organiser: IOF
Country: Tyrkia
Discipline: Stafett
Leg: 1.
Distance: 1.96 km
Time: 14:06
Fikk tillit til 1.etappen. Litt sprekere bein i dag faktisk og det var på tide.

Lå fremme i tet fra start, men tar inn feil etter veien. Taper nok minste 20 sek på det. Er selvstendig de neste postene og er plutselig i tetklynga etter gaflingene. Ganske stor gruppe fram til langstrekket. Ligger helt først på 8.post som er posten før. Har bestemt meg og løper opp med en gang. Trøkker bra på nedover stien, men er sløv med retningen fra veien og går i feil søkk. Taper godt over 1,5 min på feilen.

Havner sammen med to russere og en sveitser som jeg øper med inn mot arena. Tar mine gaflingen og de andre taper tid til meg. Får en bom på 20 sek til nr.60. Ser Sverige ut av posten og prøver å spise opp luken inn til passering.

Veksler 10 sek bak Sverige som nr.4. Finland og Tjekkia hadde fått luke da jeg bommet på langstrekket. De var 1 min før på veksling. Brukbar etappe og sender ut Kornelius med en godt utgangspunkt med Sverige. Han og Isak løper gode etapper, men begge velger feil på veivalget, da de løper ned på vei og taper 1 min hver. Ender på 4.plass. Kjipt å ikke ta medalje, men sånn er det. Nye muligeter neste år!
Show comments (0)
 
JWOC stafett (10/09/2021) JWOC stafett (10/09/2021)