Jukolan Viesti (16/06/2013)
Category: Konkurranse
Map/area: Synninlukko
Organiser: Jämsä
Country: Finland
Discipline: Natt, Stafett
Leg: 2
Distance: 15.09 km
Time: 95:32
Gikk ganske bra i starten og tok inn noen få lag. En liten nøl på sjuende post der jeg tapte ca. 30 sek. på 12. posten henger jeg meg på en løper og vi løper et tråkk. finner ut at det ikke stemmer og orienterer meg i posten. taper nesten 2 min.

På 16. posten er det diffust og det er nesten ikke lys på lykta når natta er på sitt mørkeste. skjønner ikke mye og legger meg på et tråkk. treffer de to andre gaflingspostene før jeg finner posten min og ser at jeg har løpt i nærheten flere ganger.

Løper egentlig rett i 18. posten og ser ned på skrenten. Ser ingen post og derfor løper jeg videre på tråkket. kommer til den andre gaflingsposten og må løpe tilbake til den skrenten der jeg var.

Til 15. posten løper jeg et digert tråkk og får ikke med meg at jeg har løpt forbi posten og må tilbake. taper en del tid.

Jeg er fornøyd med første del av løypa. jeg løp egentlig det meste alene i første del. Bommer på 12. og 16 posten og kommer i en svær rekke løpere og skjønner at jeg har tapt mye. Etterpå løper jeg mye sammen med andre og på tråkk, så orienterte mindre på slutten. Det er en grunn til noe bomming.
Show comments (0)
 
Jukolan Viesti (16/06/2013)