Mapant-test Rennimarka (25/10/2020)
Category: jeg er vel ikke helt som andre kart
Map/area: Rennimarka
Organiser: Lars
Country: Norge
Discipline: Autogenerert
Distance: 8.98 km
Time: 86:57
Average HR: 125
Maximum HR: 167
Ble med på ei litt eksperimentell økt oppi Rennimarka, hvor jeg har ymtet frampå om at vi bør få laget et kart. Har aldri løpt her selv før, har kun sett på området gjennom PC-en. Var dermed spent på hvordan skogen ville være, og om det var så stygt som enkelte ville ha det til. Kartet er hentet fra mapant.no. Løype av Lars.

Løp sammen med Lars og Ulf, vi vekslet på å føre ettersom hvem som løp best. Måtte både vente og bli ventet på noen steder. Ikke den beste følelsen i starten. Ble hengende litt etter fram til tredjepost, hvoretter Ulf og Lars løp helt feil til neste. Imidlertid bommet jeg også på posten, så vi kom sammen igjen. Deretter noen ok strekk før elendig retningsarbeid til åttende. Tok kommando mellom 10. og 15. post, og fikk litt mestringsfølelse. Ser imidlertid ut som vi feilstemplet på 14. post. Auda. Mot 16. post var det jævla tett skog, i det hele tatt var det lite å hente ut av disse grønt-hvitt-distinksjonene. Ble aldri noe klok på dem. Partiet 18.-21. post var også ganske tett og røft, samtidig teknisk krevende. Ikke noe fornøyd med egen orientering her. Den siste biten ble tung. Mange dårlige retninger, og syntes i tillegg farta Lars og Ulf holdt i motbakkene var ubehagelig høy. Siden jeg skadet meg på NM stafett ble det tre uker uten noen trening for hjerte, lunger og bein, før jeg omsider kunne bøye kneleddet såpass at jeg kunne begynne å gå ganske normalt igjen. Grunnlaget er dermed syltynt for øyeblikket.

Mi oppsummering av terrenget er at det er fysisk og teknisk krevende. Topografisk og vegetasjonsmessig har det mange likheter med Børsåsen, men du finner ikke i Rennimarka like store områder med fin, gammel skog. Samtidig er ikke de styggeste partiene her like fæle som de styggeste i Børsåsen. En annen forskjell er at det er mye tettere med stier i Børsåsen. Østlige del av dette kartet har mer typisk trønderpreg, ispedd noen kontinentale elementer. Spennende. Jeg mener helt klart klubben burde få laget kart her, men nå vil ikke jeg bli beskyldt for å mele mi egen kake, så den beslutninga skal ikke jeg blande meg opp i.
Show comments (0)
 
Mapant-test Rennimarka (25/10/2020) Mapant-test Rennimarka (25/10/2020)