Tour de Trondheim jaktstart (05/09/2021)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Svartdalen
Organiser: NTNUI
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.25 km
Time: 29:00
Average HR: 174
Maximum HR: 199
Jaktstart hvor vi var ca. 20 stk som gikk ut på fellesstart siden vi ikke hadde konkurrert alle dagene. Hadde bestemt meg for å legge meg litt bak i starten og la de andre gjøre drajobben. Det var heldigvis både Hansi og Stian svært gira på. Fikk ei fin og nokså stressfri innledning på løypa. God kontroll de fire første postene. Mot femtepost fikk jeg ikke tak på noe, men brukte de andre løperne så det gikk fint. Mot sjettepost burde jeg derimot ha stolt på meg selv, for jeg var som eneste løper på rett vei, men lot meg så dra med ned av de andre, og vi gjorde en parallellfeil med myrene. Generelt veldig diffust her.

Siden det var jeg som bommet minst kunne jeg stemple først på sjette. Var ikke helt innstilt på å ta teten ennå, så var litt usikker på om jeg skulle prøve å kjøre hardt nå som jeg først var fremst. Valgte å ikke gjøre det. Mot sjuende hadde jeg uansett ikke klart nok bilde av siste del av strekket, og gikk på en 15 sek bom inn i posten, og ble passert av flere løpere.

Eirik kjørte hardt de neste motbakkestrekkene, og jeg fikk nok med å unngå at han ikke fikk luke. Var à jour inn i tiendepost, men ikke flink nok til å være på forskudd de påfølgende strekkene til at jeg greide å unngå at løperne bak kom opp i ryggen ned mot 14. post. Flere småfeil på strekkene.

Plutselig var vi nesten ferdig med løypa, og jeg hadde ikke fått lagt noen plan for hvordan jeg skulle avgjøre denne greia. Var glad for at Eirik tok kommandoen ut av 15. post, og jeg bare hadde å henge meg på. Han opparbeidet seg noen sekunders luke som jeg nesten hadde hentet inn ved å ha ei bedre retning mot 17. Jeg hadde imidlertid ikke lest postbeskrivelsen, så jeg lette på feil side av grøntområdet, og la igjen fem sekunder. Det ble for mye til at jeg greide å komme opp i ryggen hans igjen. Men fornøyd med at jeg tross alt hadde beste strekktid til sistepost. Det ble en skikkelig tøff langspurt de siste minuttene. Lenge siden jeg har hatt så høye laktatverdier.

Brukbart fornøyd sett under ett. Litt i underkant av ett minutt tidstap totalt er vel godkjent. Litt tunge bein, men hakket bedre enn i går i det minste.
Show comments (0)
 
Tour de Trondheim jaktstart (05/09/2021) Tour de Trondheim jaktstart (05/09/2021)