O-intervall Fagerlia (14/08/2021)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Fagerlia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.3 km
Time: 45:01
Average HR: 157
Maximum HR: 177
Sliter litt med skriveren, så fant meg i stedet ei gammel økt jeg hadde liggende. Denne løp jeg som nattøkt i november 2014 på frossen mark som første hardøkt i terreng på flere måneder, så vet ikke helt hvordan en skal sammenligne de to. http://langtur.net/show_map.php?user=Yngve+Skogstad&map=1975

Visste at meridianene var skeive, men husket ikke i hvilken retning, så det endte med at jeg nesten ikke brukte kompass i det hele tatt. Det ble jeg jammen straffet for også. De to første dragene løp jeg rimelig feilfritt, og er noen små sekunder bak 2014-tida på begge. Mot åttendepost fikk jeg steinen i ringkanten, men deretter stemte det dårlig. Fortsatte for langt ned i håp om å finne noe, men skjønte den ikke fantes. Fikk dermed ekstra klatring til neste post.

Fjerdedraget er godkjent, mens det femte er helt katastrofe. Starter med å løpe mot feil skrent til 14. post. Sjekker ikke kompasset. Det samme skjer mot 16. post, idet jeg tar av fra myra. Håpløst. Resten av løypa gikk greit, med unntak av 23. post, hvor det igjen er retninga som ikke sitter.

Veldig svak i beina i motbakkene, mens det går greit når det er flatt. Er nok mest et resultat av at jeg ikke har fått trent ordentlig beinstyrke siden COVID-19 inntraff, men skal prøve å løpe mer i motbakker framover og se om ikke det kan hjelpe litt.
Show comments (0)
 
O-intervall Fagerlia (14/08/2021) O-intervall Fagerlia (14/08/2021)