Test av kalksteinsparadis (17/08/2021)
Category: jeg er vel ikke helt som andre kart
Map/area: Ravnålia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 4.99 km
Time: 45:34
Average HR: 129
Maximum HR: 153
Mer en test av terrenget enn ei ordentlig o-teknisk økt. Startet fra Gullvika og løp over høydedraget ovenfor grottene. Har ikke vært her oppe tidligere, og ble helt i ekstase av hvor vakkert det er enkelte plasser. Samtidig fantastisk o-terreng hele veien, for det meste kalksteinsterreng, men ikke like ekstremt som på dette kartutsnittet jeg løp på.

Kartet er bare laserdata kjørt gjennom OCAD, har ikke bearbeidet kurvene på noe vis. Røde kurver er negative, noe det dessverre ikke var mulig å skjelne på utskrifta jeg løp på : /

Ekstremt knudrete og krevende teknisk. Det er veldig mange distinkte kurveformasjoner som ikke framkommer på dette kartet, og en del av de som ser tydelige ut på kartet er typ 10 cm høye. Men slik er det nå med matematiske kurver. Veldig mange høydepunkt er i grenseland for å tas med, flust med store groper, fordypninger og hull som ikke er på kartet. I det hele tatt et veldig stilig terreng, og til forskjell fra de fleste andre kalksteinsterreng her omkring var det ikke gjengrodd på noe vis. Veldig flott og glissen granskog overalt som løypa tok meg.

Jeg skal lage kart her innen jeg dør, enten noen betaler meg for det eller ikke.
Show comments (0)
 
Test av kalksteinsparadis (17/08/2021) Test av kalksteinsparadis (17/08/2021)