Postplukk Kvitvatnan (21/08/2021)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Kvitvatnan
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.73 km
Time: 60:15
Average HR: 151
Maximum HR: 199
Løp en postplukk oppe ved Kvitvatnan som del av en langtur. Kartet har jeg selv laget med utgangspunkt i laserdata og ortofoto, det er ikke gjort noe synfaring. Derfor spent på hvor bra det ville være.

Printen var veldig dårlig, alle farger var i grunn nyanser av rød. Det ble derfor veldig vanskelig å lese. Lettere ble det ikke av at kartet var fullstendig vasstrukket rundt 8.-10. post. I grunn sleit jeg veldig med å få noe flyt i orienteringa. Greide ikke være på forskudd, klarte ikke å plukke ut de distinkte formasjonene/detaljene, og ble mye av tida løpende med hodet nedi kartet framfor opp og fram.

Terrenget var uansett kjempeflott, men det visste jeg jo fra før. Fint å se at det også fungerer veldig bra som o-terreng. Kurvene stemte i grunn bra så godt som overalt. En del av høydepunktene var litt for små, og det var en del flere myrer og pytter enn det som framgår her.

Litt overrasket over at det ikke gikk raskere med tanke på hvor fast og fin bunnen er, men ser jo i etterkant (samt merket underveis) at det var en hel del stigning på løypa.

Er vel ikke helt utenkelig at jeg på eget initiativ lager dette til et ordentlig o-kart en gang.
Show comments (0)
 
Postplukk Kvitvatnan (21/08/2021) Postplukk Kvitvatnan (21/08/2021)