KM mellom Nordland (28/08/2021)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Storjordenget
Organiser: Mo OK
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 4.75 km
Time: 27:09
Average HR: 170
Maximum HR: 189
Første o-løp siden NM stafett i fjor. Uvant å ta på seg startnummer og måtte forholde seg til ei starttid.

Startpost var på tidsstart, så fikk ikke noe gratis tid til planlegging. God retning ut til veien, så fikk en god bekreftelse og litt godfølelse fra start av. Ganske diffust inn mot posten, men fortsatte langt nok og fikk den fint. Ok retning mot andrepost, visste jeg lå litt til venstre for streken midtveis.

Postene i ravinedalene gikk ganske bra. Klarte å være offensiv, men ikke slurvete. Tok nok litt for mye høyde til femtepost.

Sjettestrekket synes jeg var litt ekkelt. Diffuse myrer, og hadde ventet at posten skulle komme tidligere. God utgang fra sjettepost igjen, men deretter ble det for mye sikksakk. Fikk imidlertid en god inngang til posten. Offensiv også de to neste strekkene før kryssing av veien.

10.- og 11.-strekket var brutale, men jeg unngikk å presse maks opp den første bakken slik at jeg ikke ble stiv for tidlig. Disponerte bra, og orienterte ok.

Klarte å slippe meg ordentlig løs i nedoverbakkene mot 12. post. Valgte å løpe rett på til 13., men det ser ikke ut til å være noe særlig dårligere å dra venstre på sti første halvdel. Kjørte på nedoverstrekkene inn til mål. Fikk ikke lest så mye kart, men løp på karthusk og sjekket koder. Leit å ikke greie bestetid i spurten, men i alt et veldig bra løp, særlig med tanke på hvor lite orientering jeg har løpt de siste månedene. Greide å være offensiv uten å gå på noen ordentlige bommer. Fysisk syntes jeg det svarte ganske bra, og med tanke på kilometertida tror jeg nivået er bra. 6'11''/km på ei løype med nesten 6 % stigning er ikke noe jeg har for vane å gjøre.

Morsom løype og godt kart!
Show comments (0)
 
KM mellom Nordland (28/08/2021) KM mellom Nordland (28/08/2021)