Vall i litt for my snø (14/03/2015)
Category: Trening
Map/area: Remarka
Organiser: Frol il/Håvard
Country: Norge
Discipline: Stafett
Distance: 10.93 km
Time: 98:24
Average HR: 171
Maximum HR: 182
Trodde dette terrenget skulle være ganske fritt for snø, men tok feil. Synes ikke det var alt for ille, men det var nok. Enkelte steder er det nesten bart og veldig godt. Klarer å konsentrere meg om det o-tekniske.
Drag 1: Bra, stempler vel på høydepunktet istede for skrenten.
Drag 2: Litt vanskelig i starten, får ikke helt taket før vi kommer til myra og drar opp over skrentene. Mener jeg er på posten, gps sporet er litt uenig. Tror jeg skylder på litt dårlig kart i og rundt postringen der.
Drag 3: Havner litt bak i starten, men løper meg opp til den andre posten. Bra drag.
Drag 4: Grei start, velger først venstre til mål, men blir usikker når Ulf drar høyre. Snur og drar en rettpå variant. Høydemeter, grønt og mye snø gjør det tungt og treigt. Taper en del der.
Drag 5: Litt tull til den første posten. Bra fram til skrenten i den grønne. Usikker på om det er jeg som er for kort, mener jeg begynner å gå langt nok, går litt opp og henter noe som ligner på en skrent. Kan hende jeg tok den litt for tidlig da jeg bommer ned mot sistepost etterpå. Hadde som plan om at jeg skulle komme inn i det hvite, over søkket med slepet og runde inn i posten. Synes det stemmer bra, men når jeg skal runde og ned i skrenten sto jeg på toppen av et stup. Kastet et blikk på kartet og skjønner at jeg er for langt til venstre. Skal bruke kompass mot sistepost neste gang.
Show comments (0)
 
Vall i litt for my snø (14/03/2015) Vall i litt for my snø (14/03/2015)