Stafettøkt Leinstrandmarka (16/05/2015)
Category: Trening
Map/area: Leinstrandmarka
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Distance: 10.26 km
Time: 77:45
Average HR: 162
Maximum HR: 178
Stafettøkt sammen med gutta. Spent før start med tanke på at beina var pil råttne på torsdag. Har som mål å løpe sikker og god stafettløping.

Starter veldig bra de 2 første dragene. Litt usikker på 2. post, så blir en liten æresrunde for å sjekke at jeg er riktig. Klarer å holde god fart og løpe kontrollert o-teknsik på begge disse dragene. Får en kvist som knekker når den treffer meg i øyeeplet på vei til sistepost på drag 2. Derfor går det veldig sakte derfra og inn. Dette preger meg litt i starten på 3. draget også så velger derfor å legge meg bak og la Håvard gjøre mye av jobben her.

På drag 4 løper jeg alene til min post. Velger å ta med meg hogsfeltet og ønsker å angripe posten nedenfra for å ha den gule hogstgrensa som holdepunkt. Blir en unødig sving inn i posten siden jeg ikke får 100% kontroll på kollen rett før. Derfra og inn løper jeg bra.

5. draget begynner bra, men finner ikke gulfeltet på andre post pga. ny tynningshogst. Går derfor litt skjevt mot neste. Må stoppe helt opp og starte på nytt når jeg treffer stien foran posten. Mister litt fokus herfra og inn, og kommer aldri på forskudd igjen. Taper alt for mye på dette draget.

Avslutter greit på 6. draget. Litt dum utgang fra 2. post, men tar igjen de andre når de står og gresser på posten. Begynner å bli sliten så må utnytte de andre rått og klarer ikke være med å prege feltet. Men er med helt inn, og det er viktigst.

Framgang fra onsdag/torsdag, både fysisk og o-teknisk.
Show comments (0)
 
Stafettøkt Leinstrandmarka (16/05/2015) Stafettøkt Leinstrandmarka (16/05/2015)